1/03/2012

Hey baby, I think I wanna marry you.

No jospa se olis vaikka yhden teema-postauksen vuoro. Elikkä siis ajattelin kertoo mun unelmahäistä.

Haluan mennä naimisiin kirkossa, avarassa ja valosassa kirkossa. Rannalla naimisiin meno ei ois kans hullumpi ajatus, mut Suomessa ainakaan ei pahemmin löydy mun mieleisiä rantoja siihen tarkotukseen.

Haluan pitää omat hääni suurella porukalla, joten vieraslistaan kuuluisi tottakai sukulaiset, perheet & rakkaimmat ystävät. Kaasoehdokkaita ottaisin ystävistäni ja saattaisin pari siskoakin ottaa. (: Olisi kivaa saada kaasoiksi kaikki kolme siskoani + vaikkapa yksi luottoystävistäni. (: Morsiusneito vaihtoehtoja meidän suvusta löytyy. (:
Pukisin morsiusneidot & kaasot näihin.
Tältä minä näyttäisin...
Perinteinen valkoinen mekko, sirot valkoiset korkokengät, käsikoru, hempeän vaaleanpunaisia tai valkoisia ruusuja. Hunnusta en tiedä, edes, että haluaisinko sitä. Se jääköön arvoitukseksi.

Kampaukseni olisi...

Nuo kummatkin, ovat aivan ihania ja ottaisin kumman vaan ! Perinteinen, huoliteltu, siisti nutturakin olisi kiva, saisin siihen tuon ylläolevan koristekamman.

Juhlapaikan haluaisin myös olevan avara, valoisa sekä tilava. Siellä valkoisia 4-6 hengen pöytiä pitkin salia, jotka on mahdollista siirtää illalla sivulle. Haluan penkit, jotka on huputettu valkoisella kankaalla, jossa selkämyksessä on iso rusetti. Pöytiin haluan valkoisia kukka-asetelmia.
Päivän ohjelmana. Aamulla laittautumista, meikkaus, kampaus, mekko. Tilaisuus kirkossa alkaisi n. 12-16, siellä tilaisuus loppuun. Sieltä lähdemme mieheni kanssa hääautolla, joka voisi olla ties minkälainen. Who knows ? Kuski ajetuttais meitä pitkin ja poikin niin kauan, että häävieraat ehtivät juhlapaikalle. Sitten menisimme juhlapaikalle, pitäisimme puheen. Ilta menisi syödessä, rupatellessa, katsoen kaasojen ja bestmänien järjestämää yllätysohjelmaa, laulaessa, tanssiessa, juodessa. En halua, että omissa häissä vieraat vetää perseet olalle ja että seuraavana aamuna on krapula. Joten juotaisiin sivistyneesti tunnelmaa kohottamaan. (:
Hääyö menisi hotellin sviitissä, jonka bestmänit ja kaasot ovat järkänneet. Sviitissä olisi pedillä ruusuja ja ruusunterälehtiä, huoneessa kynttilöitä, shamppanjaa. Huoneesta löytyisi myös viesti bestmäneiltä ja kaasoilta, jotka toivottavat onnea. Koko yö kahdestaan tuoreen aviomieheni kanssa.
Tämähän on siis vain unelmaa. Tuskin tulen koskaan saamaan tuollaisia häitä, jos edes sitä miestäkään ! Mut saa nähä mihinkä tää elämä vie ! (: Oon tyytyväinen tähän postaukseen, ajattelin, että ei tästä tuu kummonen 4h yöunien jälkeen, mut tuli kuitenkin. Omasta mielestäni ! (:

6 kommenttia:

 1. Hiemanko ihana postaus, Katjaseni;) Löysin iha mukavasti samoja suunnitelmia

  VastaaPoista
 2. Riikka, kiitosta ! ♥ Haha. (:

  VastaaPoista
 3. ooi ihan täydellinen postaus <3 ois hiukan maukkaat tollaset häät!

  VastaaPoista
 4. Kata, kiitos ! (: Olis kyllä joo ! (:

  VastaaPoista
 5. Tää postaus oli aivan ihana!! Voi että, kiva ku joku keksii tämmösiäki teemapostauksia eikä aina vaan niitä perus laukunsisältö talonesittely-postauksia! Ihana :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥