5/26/2012

Luokkaretki 2012 !♥

Moikka ! (: Elikkä siis eilen tultiin luokkaretkeltä sit takas tänne kotikuntaan. Oli kyllä haikee fiilis ja sitä ei helpottanu yhtään se kun luokanvalvoja rupes kertomaan kuinka se on ylpee meistä. ): Sit tajusin samassa, että mulla on peruskoulua jäljellä 6 päivää ! Sit joudun sanoo kaikille mun aivan törkeen ihanille ja rakkaille luokkalaisille heippa ! ): Me kaikki lähetään niin eri paikkoihin ! Tää luokkaretki oli aivan mahtava ja tiivisti meidän kaikkien välejä entistä paremmin. En voi jättää noita höpsöjä. ♥ Mutta tosiaan. Siitä viikosta.. Varotan, tulee pitkä postaus !!!!

Maanantai: Lähettiin tosiaan puolen päivän aikaan ajelemaan linkillä kohti Turkua ! Linkkimatka meni rennosti leffaa kattoen ja uunoo pelaten. (: Kaikki oli innoissaan. (: Turkuun ku päästiin nii meillä oli sit jotain kolme tuntia laivan lähtöön, joten mentiin sit puistoon istumaan ja chillailemaan. Sit käytiin jätskilläkin. (: Sit sen jälkee mentii terminaaliin istumaan ja oottamaan laivan lähtöö. (: Laivaan ku päästiin niin sitten käytiin viemässä kamat hyttiin yms. Sit oliki jo illallisen vuoro. Siinä syötiin mitä ihanampiaki ruokia ja tuli tehtyä makuelämyksiäkin kuten syötyä mustekalaa ! Sit ku siirryin jälkiruokaan ja menin pöytään, huomasin, että Valtteri istuu pöydässä kylmäpussi silmällä ja lv siinä vieressä. Tajusin, et nyt ei todellakaan ole kaikki hyvin. Selvis, että joku mustalaismies oli ohi mennen vaa menny ja potkassu Valtteria. Kaikki oli todellatodella huolissaan Valtterissa ja kaikilta meni hyvä fiilis kyllä todella kauas. Valtteri oli vähän sekava ja todella huonolla fiiliksellä sit kans. Lv ja valvoja lähti viemään sitä lääkäriin. Sit koko luokka koottiin sinne ravintolaan takasi, kukaan ei saanu lähtee mihinkää. Multa meni ruokahalu ja kaikki vaan rages, että miks v*tussa joku mustalainen tulee laivalle ninjailee..... Sit lähettiin valvojien kanssa yhessä käymään tax freessä, mutta mulla ei ainakaa ollu yhtään fiilistä ostaa mitään. Käytiin vaihtaa rahoja ja sit kuultiin, että se mies oli saatu kiinni. Valtterista ei silti kuulunu mitään. Sit siinä oltii vähän aikaa ja käytiin hytissä. Myöhemmin mentii jonnekki ja siellä oli lv ja Valtteri. Näytti olevan ihan kunnossa, vielä piti silmällä kylmää. Sit siitä lähettiin nukkumaan.. Sitä piti herätellä parin tunnin välein.

Tiistai: Aamulla herättiin Katan & Valtsun kanssa tunti aivan liian aikasin ! Meni vähän Ruotsin aika & Suomen aika sekasin. Sit mentii Aamupalalle ja kuultiin, että Valtteri on ihan kunnossa. (: Sit pitiki melkeen samantien lähtee laivasta pois ja linkillä kohti Kolmårdenia ! Sinne ajeltiin vissiin jotain pari tuntia. Siellä sit kierreltii kattomassa mitä jännimpiä eläimiä. (: Semmonen hauska päivä. (: Sit käytiin delfinaariossakin, joka oli aivan mahtava ! Ja mun mielestä oli niin ihanaa kun näki todella kauas, kuinka se mies ohjaajaa mikälie oli ilonen. Sen näki kilometrienkin päähän varmaan, että kuinka se rakastaa sitä työtä ! Se hymyili koko ajan ku naanatalin aurinko ja vaan pussaili niitä delfiinejä ! Se oli aivan mahtavaa ! (= Sit kun kolmården meni kiinni niin me lähettiin ajelee meidän hotellille ! Kun päästiin paikan päälle, kyltissä luki jotain aivan muuta ku ois pitäny. Kuitenki oltiin oikeessa paikassa. Kaikki oli ensi että missä v***ssa joudutaan nukkumaa ! Mut sit ku päästiin tarkemmin kattoo, se paikka oli ihan törkeen kaunis ! Ei ollu mikään viiden tähden hotelli, mutta oli kyllä todella hieno paikka ! (: Kun oltiin kamat viety huoneisiin niin sitten mentiin kaikki porukalla pelaamaan isolle niitylle pelaamaan jalkapalloo. (: Oli kyllä aivan ihanaa pelata tollei porukassa. =) Illalla käytiin Katan kanssa ettimässä meille niin luvattu meri ja kyllähän se sieltä pitkältä tuntuvan kävelymatkan päästä löytykin. (: Siellä käytiin sitten heittämässä talviturkit ! (: Kyllä oli kylmää. Hrrrr... Sit illalla vielä istuskeltiin yhdessä semmosessa olohuoneessa ja pelattiin korttia. (: Sit mentiinki nukkumaan. (:

Keskiviikko: Aamulla mentiin aamupalalle. Oli kyllä hieno sekin. (: Sit sen jälkeen mentiin pakkailemaan. Sit lähettiinki jo oikeestaan ajelemaan kohti Tukholmaa. Tukholmassa käytiin ensin lv:n siskon opastuksella kiertämässä vanha Tukholma ja siitä sit suunnattiin kukin omiin suuntiin shoppailemaan tms. (: Siellä viis tuntii meni nopeesti shoppaillen, kierrellen, chillaillen, stalkkaillen jne. (: Oli kyllä hauskaa. (: Sit mentiinki taas linkillä kohti Tukholman satamaa. (: Sit laivalla kohti Turkua. (: Laivaan ku päästiin niin tavaroiden viemisen jälkeen mentiinki jo illalliselle. (: Tällä kertaa laivareissu suju ilman mitään ikäviä välikohtauksia ja saatiin jopa pidennettyä meidän klo. 23 hiljasuutta ! (: Käytiin siellä kiertelee, laulamassa karaokee, shoppailee tuliaisia, tanssimassa hitaita ja kattomassa keskiyön show, joka oli hyvä ! (: Kuunneltiin The Blues Brothersia ja juotiin alkoholittomia drinkkejä ! (: Sit pitikin oikeestaan jo lähtee nukkumaan. (:
Torstai: Aamulla herättiin taas ihan liian aikasin, lähettiin aamupalalle ja sit pitikin oikeestaan jo siirtyä laivasta linkkiin. Ajettiin Turusta Helsinkiin. (: Helsingissä meillä oli kolme tuntia aikaa shoppailla, mut ei keretty sillee käydä missään. Jossain tutuissa kaupoissa, jotka tuntu Tukholman jälkeen jo aika tylsiltä. Sit mentiin Pizza Huttiin syömään. Sit lähettiin ratikalla kohti Linnanmäkee. (: Siellä sit kierrettiin se 8 tuntia ! Tuli itekkin käytyä jopa ukossa. Hui kamala !!! :o Sit oli kiva kun tuli kierrettyä poikienkin kanssa. (: Oli kyllä taas niin mukavaa. ((: Oijjoij ! Oli niin kiva päivä ! (: Sit ysiltä lähettiin ajamaan kohti kotia ! Sit väsytti niin paljon, että kun kotiin pääsin niin menin saunan kautta suoraan nukkumaan ! (: Torstailta ei oo kuvia, ku juoksin lintsillä vaan laitteissa nii en kantanu kameraa mukana. Mut tässä jotain ostoksia:Tosiaan, semmonen reissu ! Nyt oonki sit kuumeessa kotona ):
Mutta tässä ainut video, minkä otin koko reissun aikana !

Kiitos, jos jaksoitte lukee ! (: Jos vielä kiinnostaa lukee tai kattoo lisää kuvia meidän reissusta niin kato täältä ! (:

2 kommenttia:

  1. Tyttöjen kanssa luettiin yhdessä sun reissukuulumiset. Kuulostaa ihanalta reissulta. Hyvä että sulla on ollut noin hauska ja onnistunut reissu :) Toivottavasti kuume pian helpottaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä joo hauskaa. (: Vois kyllä joo pikku hiljaa helpottaa... ):

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥