10/02/2012

Liebster Blog.


1) Thank for the person who gave this to you.
2) Choose 5 of your favourite blogs (who have under 200 reader) and tell it to them in their commentbox
3) Copy and paste this to your blog.
4) Hope that people who get this will pass it over to their 5 favourite bloggers.


"Liebster means loved, but it can also means favourite. Idea is to get more attention to blogs that have under 200 reader."

Eli ihan ensin kiitos Jonnalle ! :) Sitten niihin blogeihin.
Tästä blogista löytyy todella kivoja kuvia, aiheita ja postauksia ! :) En osaa tätä jotenkin selittää, mutta sytyn tälle blogille. :) Blogissa on niin kiva tunnelma ! :) Ulkoasukin on selkee, jota on piristetty kivoilla yksityiskohdilla ! :)

Tää tyttö osaa tehdä kivoja postauksia & blogista löytyy kivoja kuvia. :) Blogin kirjottaja on myös todella nätti ! :) Tätä blogia on tosi miellekäs lukee ! :)) Blogilla on vain 36 lukijaa ja se asia on muutettava !

Ihan ensiks, tän blogin ulkoasu on niiin söpö ! :) Postauksia on tosi kiva lukea, koska teksti on jaoteltu kivasti  ja löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia ! :):) Blogilla on jo 64 lukijaa, mutta lukijoita ei oo koskaan liikaa, eihän ? :)

Jennalla on tosi kivoja kuvia, paljon päivänasuja ja myös paljon erikoispostauksia, jotka piristää blogia paljon ! :) Jennan blogista löytyy myös paljon kuvia hänen kavereistaan, joten ei kerkee kyllästyä tuijjottelemaan pelkän kirjoittajan naamataulua ! :D Jennan postausideat ovat todella kivoja ja niitä tekisi itsekkin mieli kokeilla ! :)

Kivaa höpinää kera kivojen kuvien ! Yksinkertanen ja selkee ulkoasu. :) Tykkään tästäkin blogista tositosi paljon ! :) Tähän ei vaan kyllästy ! :) Blogilla vain 32 lukijaa, joten nyt sinne nii, jos innostuitte ! :)

Ps. Postausta viikonlopusta tulee postausta heti kun saan Tuulilta kuvia !!! :)

8 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥