1/21/2013

Paetaan postikortti maisemiin.

Mun koulumotivaatio on nyt jossain todella kaukana ja juoksee koko ajan vaan kauemmas ! Tuntuu, että pää räjähtää. Jo edellisenä iltana ärsyttää ku aamulla pitää nousta kouluun. Mä haluun lomalle NYT! En kestä. Osa syy voi olla tää keittiöjakso, koska en hirveesti tykkää tosta koulussa kokkailusta. ): Ei vaan oo mun juttu ! Joka ilta harkitsen vakavasti lintsaamisen ja kouluun menemisen välissä, mut loppujen lopuks päädyn kilttiin valintaan ja meen aamulla kouluun. Ehkä mä joku päivä oon pahis ja vietän koko päivän vaan oman itteni kanssa, ehkä käyn pienellä lenkillä ja käyn samalla vuokraamassa jonkun hyvän leffan ja ostamassa herkkuja. Pidän koneen ja puhelimen kii, enkä stressaa tippaakaan koulusta. Kuullostaa aivan hemmetin hyvältä ! Ehkä tää on vaa jotain masentelua, koska kesä on aivan liian kaukana! Sais tulla huhtikuu nopeesti ja lumet alkais sulaa ja vois pikkuhiljaa laittaa toppavaatteita varastoon. Aika menee aivan liian hitaasti...

4 kommenttia:

 1. Tiiän miltä susta tuntuu.. mut lohduttaudutaan sillä että onneks kesä on vielä kaukana nii on aikaa saada ittensä rantakuntoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :D tuntuu sekin motivaatio juoksevan mua karkuun. ):

   Poista
 2. Sama fiilis täällä töitten kanssa. Mutta yritetääs jaksaa jotenkin. Sitten se helpottaa kun alkaa lämpenemään ja aurinko paistamaan. Siihen asti on taisteltava. Tsemii!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥