8/01/2013

Fiiliksiä

Viimeseen kuluneeseen viikkoon on sisältyny ralliautojen kuuntelemista, valokuvailemista, jäävedestä nauttimista, vattujen keräämistä, blogin muokkausta, ruohonleikkaamista, auringonottoo, kuntoilemista, kotitöitä, laiskottelua, sateen kuuntelua, syömistä, asioiden hoitamista, pakkaamista.


Eli tekemistä on ollu, mut silti toisaalta ei. Paljon oon tehny, mut silti tuntuu että oon vaan laiskotellu koko viikon! Äh, ärsyttää. Alkukesästä oli niin paljon kaikkee tekemistä ja nyt loppukesästä ei mitään. Ens viikolla alkaa jo koulu ja sit kaikki pyörii taas sen ympärillä. Syysloma, I'm waiting for you!

Ja kattokaa minkä söpöläisen sain tilaajalahjaks
LUMI Evening Duo

10 kommenttia:

 1. Anonyymi1/8/13 19:20

  Tosi magee ulkoasu kun tää on perusvalkoinen muttei kuitenkaan tylsä :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi ihana blogi ja oot kaunis! Liityn sulle lukijaksi niin voisitko liittyä kaverini blogiin lukijaksi? Haluan yllättää hänet ja kerätä elokuun loppuun mennessä 20 lukijaa:) moretolaif.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/8/13 20:32

  halusit demi.fi:ssä tietää, mikä blogiasi vaivaa, joten tässäpä muutama parannusehdotusta! (Älä lue pidemmälle, jollet tahdo kuulla kritiikkiä!)

  VIKATIKKI 1: BLOGIN TEEMA, joka on siis aivan sekalainen. Mitä yhtäläisyyttä on faviconin Jing ja Jang -merkillä, blogin nimellä ja hempeällä ulkoasulla? Mieti sitä!

  VIKATIKKI 2: FONTIT, ovat kamalaa sekasotkua. Bannerin romanttinen kirjasin, vastaan Tumblr -sun muiden linkkien hassuttelufontti yhdessä postauksien otsikoiden rennot ja reteät kirjaimet. Yhdessä yhtä kuin totaalista luontaan työtävää shaibaa. Nyt jotain rotia! + fontteja miettiessäsi vilkaisehan kohtaa 1!

  VIKATIKKI 3: KUVAT. Hienoa, olet onnistunut yhdessä asiassa: näiden ns. videoklippien lataamisessa blogiisi! Ei vaineskaan, osaat myös oikeasti kuvata, joten miksi käytät lahjojasi huonolaatuisiin ja TYLSIIN kuviin, kun voisit saada tavallisistakin kuvista mielenkiintoisia vain käyttämällä päätäsi. Käytä MIELIKUVITUSTA niin postauksiesi laatu nousee huomattavasti.

  JA SITÄ PLUSSAA ETTÄ

  1. Helppoja ja hyviä tapoja saada näkyvyyttä blogillesi ovat nämä ns "kalastelusivut", kuten vaikkapa Joko nappaa? (http://jokonappaa.blogspot.fi/)

  2. Vaikka överiksi vedetyt ihon silottelut eivät olekaan hyvä juttu, voi kuvia muokata muillakin tavoin. Vähän värejä säätelemällä voi saada roimaa muutosta ja yleensä vain hyvään suuntaan. Täysin muokkaamattomat kuvat saavat blogistasi halvan oloiset. Plussaa tietenkin myös se, että jos (ja tässä tapauksessa kun) blogisi on vain tylsä-teemainen perus lifestylehöttö -blogi, saat sen tuntumaan lukijoidesi silmissä paremmalta juuri hyvillä kuvilla. Näitä kannattaa vilkaista: Picmonkey.com ja Pixlr.com, ellet halua ladata koneellesi loistavaa vaihtoehtoa Picasa 3:sta tai Picnikiä.

  Tässäpä vähän vinkkiä. Ota neuvosta vaari ja etsi itsekin apuja, äläkä heti voivottele Demi.fi:ssä. Niin me muutkin olemme tehneet (lukijoita ihan melkein 100 ;) ) Illanjatkot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pari korjausta haluan kuitenkin tehdä. 1. Jos väität, etten ole esim. nähnyt vaivaa blogin eteen niin tietäisitpä vain! Osaan kyllä etsiä apuja ja olen sitä tehnytkin. 2. Minä muokkaan kuviani ja käytän siihen aikaa. En ymmärrä miksei se näy?! Mutta kiitos kuitenkin.

   Poista
 4. uu ihanan kesäne banneri! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥