9/06/2014

I'm back

Moikka! Sori, että en oo kirjotellu, mutta mun kannettava sitten hajos lopullisesti ja nyt sain väliaikasesti mun veljen koneen lainaan.
Tosiaan mulla alko autokoulukin, voi kamala! Ens viikolla on teoriatunnit käyty ja pitäis ruveta teoriakoetta varailee. Ja mulla on nyt ollu kaks ajotuntia. Kyllä se kai tästä. :D Kortin saan kyllä käteen vasta marraskuun alussa, sitä odotellessa...

Lisäks mulla alkaa ens viikolla kirjotukset.. Kirjotan nyt syksyllä äidinkielen ja terveystiedon. Apua. Oon mun terveystiedon lukusuunnitelmassa niin jäljessä... Ja rupee jännittää toi äikkäkin.. En oikeen tiiä miten siihen vois valmistautua, muuten kun tunnilla kirjotettavilla esseillä ja tekstitaidon vastauksilla. Huhhuh. Ei paineita.

Ja sitten taas asiasta kukkaruukkuun! Mulle on iskenyt ihan hirvee sisustusvimma! Haluaisin mun kämppään vaikka mitä kivaa, mutta tolla opiskelijan budjetilla ei kyllä ihan hirveesti ruveta kämppää pistää uusiks. Siks oonkin yrittänyt ettiä jotain kivoja DIY-ideoita. Muutamia kivoja oon löytänytkin ja tänään löysin kaupasta kivan sisustustarrankin! Pistän kuvia kun saan sen ja pari muutakin yksityiskohtaa paikalleen. :) Sain hommattua sohvankin vihdoin. Laitan kuvia siitäkin sitten samalla.

PS. mulla olis myös hirvee into vähän uusia mun hiustyyliä. Sovittiinkin jo veljen tyttöystävän kanssa, että joskus tässä tehään jotain tälle mun pehkolle, jihuu! :)
PPS. oon ihan sika fiiliksissä syksystä!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia täynnä koko blogi! Uusimmasta syksypostauksesta tykkäsin varsinkin! :) ♥

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥