1/26/2015

Favourite songs atm

Ajattelin vähän linkitellä teille mun tän hetken lempparibiisejä! Mun mielestä nyt ei oo hirveesti tullu sellasta ainakaan mieleenpainuvaa uutta musaa, mut on kuitenkin pari biisiä, jotka saa hyvälle tuulelle!

1. Satin Circus - Crossroads

Tää on jotenkin niin hyväntuulinen & menevä biisi, että mä ainakin tuun aina hyvälle tuulelle kun kuulen tän!

2. Jennifer Lawrence - The Hanging Tree (Mockingjay part 1)

Tykkään tästä tosi paljon! Tän kuulin, kun kävin katsomassa Nälkäpeli - Matkijanärhi osa 1. Siellä tykästyin ja tykkään ihan tosi paljon vieläkin! Tästä biisistä on tullu vaikka kuinka monta erilaista Remix versioo, mut kaikista eniten taidan silti tykätä tästä alkuperäisestä. :)

3. Shaggy - I need your love ft. Mohombi

Tässä on kyllä kanssa yksi hyvän mielen biisi! Tässä on semmonen rytmi, että aina kun kuulen tän rupeen jammailee itsestäni! :D

4. Madonna - Devil Pray
Tässä biisissä on jotenkin kiva tunnelma. En oikein osaa selittää mikä tässä kolahtaa, mutta tykkään! Madonna vaan on hyvä!

5. Sia - Elastic Heart

Ensimmäisenä kuulin tästä biisistä, kun tämän musavideota ihmeteltiin ja kävin sen sitten katsomassa. Onhan tää ehkä vähän hassu biisi, mut tykkään tän biisin rytmeistä ja kertosäe on hyvä!

Mitä piditte tämmösestä postauksesta? Jos teiltä löytyy tämmösiä postauksia, linkittäkää!
Ihanaa viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Näitä on kiva lukee ja nähä kuunteleeks ihmiset samanlaista musaa ko itse ^^ (ps. täs mun http://youremychem.blogspot.fi/2015/01/in-my-headphones-lately.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mäpäs käyn kurkkaamassa :-)

   Poista
 2. Mä kans tykkään tällaisista postauksista, löytää joskus kivoja biisejä omallekin soittolistalle. Tässäkin tuo Devil pray oli sellainen, jostain syystä en ollut sitä kuullut ennemmin! :) Multa löytyy myös Tammikuun soittolista -postaus, ne ei välttämättä oo niitä lempparibiisejä, mutta niitä on tullut kuunneltua tässä kuussa todella paljon :D (löytyy täältä jos haluut katsoa http://maailmanauraamukana.blogspot.fi/2015/01/tammikuun-soittolista.html )

  Selasin sun blogia hetken matkaa ja pakko sanoa, että tosi kivan oloinen blogi! :) Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Okei, mäpä käyn kurkkaamassa! :> Jee, tervetuloa! :)♥

   Poista
 3. Tykkään näistä postauksista tosi paljon. Olen nimittäin kerrassaan surkea musiikin kuuntelija siinä mielessä, etten koskaan tee mitään soittolistoja tai mitään mihinkään. Tykkään kyllä tosi paljon kuunnella musiikkia, mutten koskaan jaksa tehdä mitään listoja. Kuuntelen siis musiikkia lähinnä näistä blogien postauksista, radiosta jne... :D Että kiitos päivän piristyksestä! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥