3/07/2015

Mitä mulle kuuluu?

Stressaa! Mulla on kirjotukset ensi viikolla ja mua ei kiinnosta lukeminen yhtään! Nytkin kömpisin mieluummin peiton alle päikkäreille kuin lukisin. En mä kyllä nyt luekaan kun tulin teille kertomaan mun kuulumisia! Joten tosiaan kirjotukset painaa päälle. Enkä ole nyt kerennyt tulla teille höpöttämään muutenkaan. Olin tossa taas flunssassa, ja nyt on taas kurkku kipee.

Ootan myös kevättä ihan hirveesti! On ihanaa kun tiet alkaa sulaa, mutta fiilis aina laskee kun näkee, että ulkona sataa lunta, kuten nyt. :( Kesä tule jo!!
Mulla oli tossa myös auton kanssa vähän säätöä. Jouduin myymään autoni ja olinkin hetken aikaa ilman autoa, mutta viime maanantaina haettiin mulle Tuusulasta uusi auto. Tosin se ei ole ollut mulla vielä käytössä, kun veli vähän korjaili sitä, kun siinä oli pari pientä vikaa. Mutta huomenna saan viimestään senkin käyttööni! Pääsen käymään muuallakin kaupassa kuin tossa lähikaupassa, jes!
Käytiin myös Katan kanssa kuvailemassa ennenkö tulin kipeeksi, joten voisin vihdoin julkaista nämäkin kuvat. Oli ihana aurinkoinen päivä.

Mitä teille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥