7/13/2015

Veneilemässä

Noora tuli meille eilen yöksi ja saatiin illalla seitsemän aikaan idea, että lähdetään veneilemään ja kokeilemaan kalaonneamme. Noh, ei kun tuumasta toimeen ja kaivaamaan onkia esille ja matoja maasta. Kello olikin jo reilusti yli kahdeksan, kun päästiin meiltä lähtemään.
Iskä neuvoi meille myös yhden saaren, jossa on laavu. Harmiteltiin, kun ei tajuttu ottaa mukaan makkaraa ja tikkuja. Noh, ei me niillä oltais mitään tehty, kun me tohelot ei sitten löydetty saaresta sitä paikkaa, mihin olis saanut ajettua veneen rantaan. Harmi. Sovittiinkin jo Nooran kanssa, että paremmalla säällä ja paremmalla ajalla etsitään se ja käydään siellä paistelemassa makkaraa.
Kalaonni ei kyllä suosinut meitä. Toivottiin hartaasti, että oltais saatu edes pari ahventa iltapalaks, mutta pyh! Järvestä nousi vaan kolme särkeä. Melkein napattiin myös yksi ahven, mutta se karkasi ennenkö saatiin se veneeseen, höh. Oli kyllä tosi kiva reissu. Ihana luonnonrauha ja kaunis ilta-aurinko. Meinasin kyllä loppua kohden jäätyä sinne ja sinne rupes kerääntymään sen verran tummia pilviä, että ajateltiin että on parempi lähteä ennenkö kastutaan. Kello oli yli 11 illalla ennenkö saatiin vene rantaan ja kimpsut & kampsut autoon. Oli kyllä mukava reissu, tämmöisiä lisää kiitos!
Ps. pahoittelen kuvien laatua. Kuvat ovat puhelimella otettuja, koska järvelle en uskaltanut kameraa ottaa.
Pps. Tein blogille facebook-sivut, jotka löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Itsekin tykkään kalastaa mato-ongella, kunhan mun ei tarvi laittaa matoa tai koskea siihen kalaan :DD Mun mielestä se on jännittävää tuijottaa sitä kohoa ja odottaa, että joku alkaa sitä matoa syömään! Ja se vasta kivaa onkin kun joku pieni ja olematon kala jää siihen koukkuun :D Pienempänä käytiin melkein joka kerta mummulassa vieraillessa onkimassa serkkujen kanssa, jossain vaiheessa saatiin soutuvenekin käyttöön ja soudeltiin sellaista ojaa pitkin :D Päivän päätteeksi kissat saivat meidän saaliin. Olisi kiva vielä ehtiä tänä kesänä onkimaan jossain vaiheessa, jotenkin rentouttavaa puuhaa se on :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit, kalastaminen on kyllä niin ihanaa! Aivan mahtavaa että teiltä pääsee noinkin helposti kalaan, itse kun asun kaupungissa niin nuo mahdollisuudet on kovin harvassa :/

  VastaaPoista
 3. Sinulle löytyy haaste minun blogista :)
  http://dayof-mylife.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista
 4. oiiiiiiii miten ihania kuvia!!! <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥