8/06/2015

Ihana kesäpäivä

Eilen oli aivan ihanan kesäinen päivä! Aurinko paisto ja lämpöä oli +25 °C. Heitin myös vihdoin ja viimein talviturkin! Olin jo aatellut, että en tänä vuonna käy Suomessa ollenkaan uimassa, ja että heitän talviturkin vasta Kreikassa, mutta oli niin lämmin ja aurinkoinen päivä ja ajattelin käydä kuitenkin kokeilemassa ja uskaltauduin! 

Kävin myös keräilemässä marjoja; vadelmia & viinimarjoja pakkaseen, nam! Mulla oli kädet ihan naarmuilla sen jälkeen kun tulin keräämässä vattuja, haha! Oli niin lämmin ettei voinut pitkähihasta laittaa. Meinasin myös olla siellä vattupusikossa nenälläni monta kertaa, oli tosi epätasainen maasto. Olis varmaan ollut koominen näky kun kompuroin puskassa ja siinä sivussa yritin vielä huitoa paarmaa, joka pyöri mun ympärillä koko ajan, heh.
Meidän Kreikan reissukin lähenee hurjaa vauhtia! Ensi maanantaina lähtö, hui! Rupee kyllä jo pikkuhiljaa jännittää. Eniten varmaan se kun en ole ikinä ennen ollut lentokoneessa! Oon kuitenkin tosi innoissani enkä millään malttais odottaa lähtöpäivää! Huomenna pitäiskin alkaa jo paikkailemaan kunnolla.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuviakin oot ottanut. Hyvää reissua teille, Kreikka on kiva paikka !

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥