9/08/2015

Kos - 3 saaren risteily

Kreikan matkalla otettiin yhdelle päivälle tälläinen 3 saaren risteily. Risteilyt sai varattua sataman laivoista. Käytiin edellisenä iltana ostamassa meille liput. Risteily kesti koko päivän. Lähdettiin aamulla 9 jälkeen satamasta ja tultiin takaisin joskus klo. 17 jälkeen takaisin Kosille.
Matkat saarille me vaan nautiskeltiin auringosta, lämmöstä & tuulenvireestä. Ensimmäisenä seilattiin Pserimos saarelle. Saarella oli muutamia kahviloita ja kojuja. Saarella oli tunti aikaa kierrellä. Käytiin kahvilassa ja sen jälkeen pyörittiin hieman rannan tuntumassa ettei vaan eksyttäis, heh! Kun mentiin laivalle takaisin niin siellä meitä oottikin jo ruoka; lihaa vartaassa, salaattia, leipää ja tsatsikia, nam! Oli hyvää!
Seuraava saari missä käytiin oli Kalymnos. Siellä oli paljon enemmän jo kahviloita ja kojuja. Käytiin hieman sielläkin kiertelemässä, mutta pysyttiin taaskin sataman tuntumassa, ettei vaan keretä eksyä. Mulle tulikin sitten huono olo ja en kauaa jaksanut kierrellä. En tiedä sitten iskikö auringonpistos vai nestehukka, mutta kamala olo oli. Kuitenkin vähän jaksoin kierrellä ja nauttia kauniista Kalymnoksesta!
Seuraava pysähdys olikin Platin saaren tuntumassa. Pysähdyimme uimaan. Vesi oli ihanan turkoosia. Siellä oli varmaan 3 metriä syvää, mutta pohja näkyi silti. Aivan ihana paikka. Vesikin oli juuri sopivan vilpoista. Siellä olis voinut viihtyä ikuisuuden!
Seuraavaksi seilasimmekin sitten takaisin Kosille. Päivästä uupuneina käppäilimmekin samantien hotellille vähän lepäämään.

Risteily oli tosi kiva ja voisin lähteä tällaiselle milloin vaan uudestaan! Oli tosi kiva päivä, mitä nyt huono olo välillä tulikin. Suosittelen kyllä kokeilemaan tällaista, jos joskus on mahdollisuus! Ihan huippua!

10 kommenttia:

 1. Kauniit on maisemat. Kiva olisi tuollakin käydä. :)

  VastaaPoista
 2. Niin on! :) Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 3. Niin kivoja reissukuvia! :) Mullakaan ei oo enää ku viikko, et lähen Israeliin! :) xx

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oi vitsi, jännää! :)

   Poista
 4. Siis ihania kuvia! :') Oon joskus pienempänä ollut Kreikassa, mutta siitä on jo sen verran aikaa, että oon tosiaankin haaveillut sinne pääsemisestä uudestaan. No ehkä joskus! Mutta siis, sulla on tosi kiva blogi & toi banneri on aivan ihana :) Liityin sun lukijaks!

  little-things-blogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva paikka! Voi kiitos paljon! :)

   Poista
 5. Ihanan näköinen risteily :3 Tulipas kesäfiilis tätä postausta lukiessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä huippu! Haha, niin tulee! :)

   Poista
 6. Olin viime syksynä Kreetalla ja oli aivan ihanaa, haluaisin uudestaan♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥