11/30/2015

Joulumarkkinat

Lauantaina käytiin kaverin kanssa tsekkaamassa Jyväskylän joulumarkkinat. En ole ennen päässyt tuonne koulun/töiden takia, mutta nyt vihdoin! Oli kyllä kiva kokemus, ehkä taas ensi vuonna? Oli paljon kaikkea söpöä, jotka olisi vaan tehnyt mieli ostaa. Pettymyksenä oli kyllä, että suurimmassa osassa kojuista kävi vaan käteinen, eikä oltu kaverin kanssa tajuttu käydä nostamassa käteistä. Meidän piti sitten sieltä lähteä matkakeskukselta hakemaan rahaa, höh.
Kierrettiin kaikki mahdolliset maistelupisteetkin, haha! Tuli ostettua tuoreita sipsejä, sokerimunkkeja ja käsintehtyjä karkkeja, nam!! Ostin myös tuollaisen ihanan sydämen valoilla mun sängyn yläpuolelle! Laitan siitä kuvaa teille myöhemmin. Kävikö joku muu tuolla joulumarkkinoilla?

Ps. Huomenna alkaa joulukuu & mun joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa klo. 12!

4 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköistä ollut torilla. Itsekään en ole tainnut ehtiä kertaakaan millekään joulutorille. Josko sitä tänä vuonna ehtisi.

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloisia myyntipöytiä tuolla onkaan ollut :-) Itse kävin Saksassa joulumarkkinoilla viime viikolla, sielläkin on vaikka ja mitä ihanaa joulukrääsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. AIjaa, voi vitsi miten kiva! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥