11/26/2015

Keikkailua

Tällä viikolla on kyllä tullut jo keikkailtua. Kahdessa konsertissa kävin tiistaina & keskiviikkona. Antti Tuiskun Peto on irti - kiertueen konsertissa & Jarkko Aholan joulukonsertissa. Antti Tuisku oli hyvä ihan niinkuin aina. Antin lavashow:t on kyllä joka kerta hyviä! Ei siitä mihinkään pääse. Ainut mikä vähän häiritsi keikkaa oli tosi kova selkäkipu ja idiootit ihmiset, jotka tunki mun ja kaverin eteen. En ole itsekkään kovin pitkä ja kaveri on mua vielä aika paljon lyhyempi niin kyllä se harmittaa kun pidemmät ihmiset tunkee eteen, hmh.. Mutta eipä se fiilistä silti pilannut!
Toinen konsertti oli tosiaan Jarkko Aholan joulukonsertti. Katsoin tosiaan tämän vuoden Tähdet Tähdet - ohjelman, jossa Ahola oli mukana. Siitäpä se innostus sitten alkoi, haha! Aholan ääni on jotain ihan uskomatonta. Kylmät väreet meni melkein joka biisin aikana, huhhuh! Suosittelen kyllä käydä katsomassa, jos yhtään kiinnostaa! Kokemus oli tosi kiva! Meinasin kyllä jäätyä sinne kirkkoon kun siellä pidettiin ulko-ovia auki, hrrr. Mut jospa nyt ois taas keikkailut vähäks aikaa keikkailtu! Oletteko te käynyt jomman kumman keikalla?
Ps. Anteeksi vähän hiljentyneemmästä postaustahdista. Mulla menee aika yrittäessä suunnitella & toteuttaa joulukalenteria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥