11/15/2015

Linkkaa blogisi TOP 4

Nyt vihdoin Linkkaa blogisi-postauksen 4 lempparia! Osa teidän linkittämistä oli tuttuja jo ennestään ja osaa myös luen jo! Mutta tuli myös paljon uusia & oli kyllä aika vaikee päättää tähän vain neljä. Mutta tässä ne nyt on:
Amanda Josefiina
Blogin takaa löytyy 20-vuotias Amanda Turusta. Amandan blogi on täynnä toinen toistaan hienompia & suloisempia kuvia. Amanda on myös todella kaunis & hänellä on todella kiva tyyli. Blogin ulkoasu on myös ihanan simppeli, johon on kuitenkin panostettu. Amandan postauksia on myös todella kiva lukea; kiva kirjoitustyyli & mun makuun just kivan pituisia tekstejä! Tykkään!
Eevisi
Eevisi
Tätä blogia kirjoittelee 17-vuotias Eevi Tampereelta. Eevin blogi sisältää todella monipuolisia postauksia; reseptejä, liikunta-aiheisia postauksia, ruoka-aiheisia postauksia, kuulumisia jne. Eevin blogissa on todella kiva & harmooninen ulkoasu, johon on selvästi nähty vaivaa. Löytyy myös tosi kivoja, monipuolisia & hyvälaatuisia kuvia.
Stay Fresh
Blogin kirjoittaja on pian 20 vuotta täyttävä Marianne Jyväskylästä. Myös Mariannen blogi on todella monipuolinen. Löytyy postauksia mm. meikeistä, asuista, ostoksista & resepteistä. Blogista löytyy myös todella kivoja, mielenkiintoisia & monipuolisia kuvia.
Lifestyle by Maiju Kristiina S.
Tämän blogin takaa löytyy 22-vuotias Maiju Tampereelta. Maijun blogi on todella selkeä & blogi sisältää todella kivoja kuvia. Paljon kiinnostavia postauksia & kiva kirjoitustyyli, jotka pitävät ainakin mun mielenkiinnon yllä!

Kuvia klikkaamalla pääsette kurkkaamaan tyttöjen blogeja! Löytyikö teille uusia seurattavia blogeja vai oliko joku blogi kenties jo entuudestaan tuttu?

6 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥