12/12/2015

Luukku 12 - Unelmien joulu

Mun unelmien joulu olisi aikailailla samanlainen kuin nykyisetkin joulut. Oikeastaan vain pieniä muutoksia. Kerron nyt vain jouluaatosta. Mutta unelmieni joulu menisi näin:

Aamulla saisin nukkua niin pitkään kun nukuttaa. Aamulla heti herätessäni huomaisin ikkunasta ihanan lumisateen, joka piristäisi välittömästi. Kömpisin yöpuvussani olohuoneeseen, jossa kuusi loistaa ja siskojen lapset olisivat jo katsomassa lastenohjelmia. Käpertyisin sohvalle lasten kanssa katsomaan joulupukin kuumaa linjaa. Äiti häärisi siskojeni kanssa keittiössä tekemässä riisipuuroa. Kaikki olisivat iloisella, mutta rennolla mielellä.
Siskot kutsuisivat aamupuurolle, jonka jälkeen joulusaunaan lämmittelemään. Saunan jälkeen lähdettäisiin käymään parilla haudalla. Hautakierrosten jälkeen kotiin löhöilemään. Odoteltaisiin vielä yhtä siskoa & veljeä. Siskoja auttaisin ruoanlaitossa, kattamaan pöytää jne. Sitten herkuteltaisiin perheen kesken kaikessa rauhassa ja vaihdettaisiin kuulumisia. Isä & äiti kertoisi tarinoita jouluista heidän nuoruudessa.
Ruoan jälkeen pelaltaisiin, käytäisiin vähän ulkoilemassa ja ruvettaisiin odottamaan pukin saapumista. Pukin käynnin jälkeen alettaisiin jakaa lahjoja, rapisteltaisiin & intoiltaisiin lahjoista.
Lahjojen jälkeen ilta menisi pelaillessa, herkutellessa sekä nauraessa pitkälle yömyöhään. Sitten kun uni tulee silmään niin tyytyväisenä nukkumaan.

2 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihana postaus<3 Toi olis kyllä niin unelmien joulu kun olla ja voi. Edes jos lumi tulis jouluna niin se tois enemmän tunnelmaa jouluun!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät!♥ Niimpä! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥