1/31/2016

Highlights of January

 Leffassa  Käytiin iskän ja isän naisystävän kanssa elokuvissa.. Oli kyllä kiva käydä, en ole käynyt pitkään aikaan leffassa ja iskäkään ei ollut käynyt moneen vuoteen. Käytiin kattomassa 007 - Spectre. Oli kyllä ihan hyvä. Leffan jälkeen käytiin täyttämässä meidän kurnivat mahat American Dinerissa.

 Riihimäki  Karkasin tosiaan viikoksi ystäväni Iidan luokse Riihimäelle. Kerettiin kyllä tehdä vaikka mitä ja oli kivaa vähän vaihtaa maisemaa. Käytiin Ikeassa, Hyvinkäällä shoppailemassa, pulkkamäessä ja kiertelemässä kirppareita ym!
 Aktiivisuusranneke  Kuukauden paras hankinta on ollut Xiaomin aktiivisuusranneke. Tilasin tän kyllä jo joulukuussa, mutta tämä tuli vasta tässä kuussa. On kyllä niin helppoa seurata omaa unta, askelia ja aktiivisuutta, tykkään!

 Kuntosali  Aloitin myös vihdoin salilla käynnin uudestaan. Olisin halunnut aloittaa jo joulukuussa, mutta joulun järkkäilyyn upposi ihan kiitettävästi rahaa. Tein sopimuksen Fitness24sevenille. Oon kyllä tykännyt. Oon kerennyt käydä jo testaamassa yhden ryhmäliikuntatunninkin, BodyJamin, oli kyllä aika hauska tunti. Yhden kaverinkin sain liittymään tuonne & nyt on salikaverikin, jes! Haluaisitteko te liikuntaan liittyviä postauksia tulevaisuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥