1/26/2016

Hyvästi rakkaani

Reilu viikko sitten perjantaina oli elämäni yksi rankimmista päivistä. Jouduttiin viemään mun rakas koirani Luppa eläinten turvakotiin. Luppa oli mun isän luona maalla, mutta isällä ei ole enää jaksamista huolehtia koirasta. Olisin ottanut Lupan enemmän kuin mielelläni tänne mun luokse kaupunkiin, mutta Luppa ei sopeutunut tänne, kun sitä kerran kokeiltiin. Tämä yksiö on sille aivan liian pieni, Luppa oli kuitenkin ulkokoira.

Oli sydäntä raastava automatka matkalla sinne eläinten turvakotiin, kun Luppa pusutteli ja kiehnäsi koko ajan tietämättä mihin se ressukka joutuu. Vielä sydäntä raastavampaa oli lähteä sieltä ja jättää rakas koira sinne. Vielä kun ei tiedä kuinka kauan ressu siellä tarhassa joutuu viettämään, ennenkuin joku ihana ihminen antaa sille uuden kodin.
Vietinkin sitten lauantain siskon luona ja heti sunnuntaina karkasin kaverin luokse Riihimäelle, jotta saisin muuta ajateltavaa. Nyt taas kun on yksin kotona, ikävä on kova. Ette tiedäkkään miten mun tekisi mieli ajaa sinne ja hakea Luppa takaisin kotiin!

Miss you

6 kommenttia:

 1. Voi, koirasta luopuminen ei koskaan ole mikään mieluisin tai helpoin asia elämässä. Mutta joskus täytyy vaan punnita, mikä on koiran että omistajan kannalta parhain päätös.
  Toivottavasti Luppa tulee saamaan vielä uudelleen rakastavan ja hyvän kodin!

  VastaaPoista
 2. Voi toista miten suloinen.. Muistuttaa hyvin paljon meidän vanhaa koiraa jonka äiti hetken mielijohteesta otti koiratarhalta mukaansa, kun olin kolmen vanha ja jonka isäni sitten viimeiselle autoajelulle eläinlääkärin luo vei kun olin 18... Toivottavasti Luppa saa mukavan loppuelämän kodin pian <3 Voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Luopuminen sattuu, mutta hopeareunuksena on se, että rakas koira on hyvässä hoidossa ja toivottavasti saa pian hyvän kodin <3 Tiedän miltä tuntuu lupua rakkaasta perheenjäsenestä, meillä se oli tosin lopullinen luopuminen tuonpuoleiseen, ja se tuntuu sydäntäraastavalta kun asialle ei voi tehdä enää mitään... Kaikki haavat kuitenkin paranevat ajan myötä! Jaksamista ja isoja virtuaalihaleja sinne suuntaan! <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, pysythän kuitenkin asiallisena. Kiitos!♥